Ervaren allround senior communicatieadviseur

Zoek je een doorgewinterde communicatiespecialist?

Senior communicatieadviseur

Daniëlle Schurink in steekwoorden:

  • Enthousiast
  • Creatief
  • Denker & Doener
  • Verantwoordelijk
  • Resultaatgericht
  • Overtuigingskracht
  • Initiatiefrijk

Als allround senior communicatieadviseur heb ik ruim 20 jaar ervaring op gebied van strategie, advies en uitvoering. Adviseren over de strategische koers, het maken van communicatieplannen, het begeleiden en uitvoeren van een communicatieproject of het schrijven van een pakkende tekst. Ik doe het allemaal met evenveel gemak. En altijd met hetzelfde doel voor ogen: mensen verbinden met effectieve communicatie.

Ouwe-rot-in-het-vak

Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan bij veel grote organisaties. Zowel bij commerciële bedrijven (Eneco en PostNL) als publieke organisaties (Gemeente Alphen aan den Rijn en Ministerie van Defensie). Door deze rollen heb ik mezelf ontwikkeld tot een ervaren allround senior communicatieadviseur ofwel “ouwe-rot-in-het-vak”. Of het nu gaat om interne of externe communicatie, contentmanagement of projectcommunicatie. Ik ben van alle markten thuis.

De klus GeDaan krijgen

Ik zie overal kansen. Kan-niet en wil-niet liggen bij mij al jaren naast elkaar op het kerkhof. En aan we-doen-het-al-jaren-zo heb ik echt een broertje dood. Voor mij is dat juist de stimulans om dingen anders te doen. Ik stel veel vragen en luister tussen de regels door om de vraag achter de vraag te begrijpen. Mijn overtuiging is dat je dan pas tot de kern van het communicatievraagstuk komt en daarmee het beste resultaat bereikt. En voor mij geldt: de communicatieklus is pas GeDaan als de opdrachtgever tevreden is.

“Niet lullen maar poetsen”

Als geboren en getogen Rotterdamse is het adagium “niet lullen, maar poetsen” diep in mijn genen geworteld. Als communicatiespecialist ben je de luis in de pels, de spin in het web, de duizendpoot of het schaap met de vijf poten. Ik zie mezelf als een vlijtig liesje dat organisaties verder brengt met effectieve communicatie.

Vlijtig liesje

1. Meisje die aandachtig en ingespannen  ergens aan werkt.
2. Dankbare plant die de ruimte een extra vrolijk tintje geeft. Het vlijtig liesje blijft het hele jaar door onvermoeibaar bloeien. Ze komen voor in het wit, rood en roze. Het is een ideale plant voor huiskamer, tuin of balkon.

Synoniemen
ijverig

Vlijtig Liesje is kenmerkend voor de werkwijze van GeDaan Communicatie

In mijn vrije tijd?

Waarom GeDaan Communicatie?

Lees meer over wat ik voor jou kan betekenen en/of mijn relevante werkervaring.