GeDaan Communicatie heeft ruime ervaring opgedaan bij zowel commerciële bedrijven als bij de overheid

Werkervaring en referenties

Met GeDaan Communicatie breng ik veel kennis ervaring mee. Die heb ik opgedaan bij zowel de overheid als commerciële bedrijven. Lees hieronder een greep uit mijn werkverleden en referenties.

Referenties

Mijn werkverleden

Senior communicatieadviseur a.i.

Eindverantwoordelijk voor de externe communicatie van projecten en onderhoudswerkzaamheden in de buitenruimte. Hierbij geef ik gevraagd en ongevraagd advies aan het afdelingshoofd, projectleiders en beheerders. Met als doel om Capellenaren beter te informeren en ze te stimuleren om actief mee te denken en mee te doen.

2022 – heden

Communicatieadviseur a.i.

Alles creatieve duizendpoot verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de contentstrategie met als doel ondernemers wegwijs te maken in de complexe wereld van intellectuele eigendom. Eindverantwoordelijk voor diverse communicatieprojecten en -middelen, zoals het jaarverslag en de coördinatie van het eindejaarsdiner.

2021 – 2023

Senior Corporate Communicatieadviseur

Bij de stafafdeling Communicatie was ik eindverantwoordelijk voor het versterken van de positionering. Ik vertaalde strategie en beleid door naar krachtige verhalen voor interne en externe doelgroepen. Resultaat: positionering versterkt en de relatie met corporate stakeholders vergroot.

Ervaring als senior corporate communicatieadviseur bij Eneco
2012 – 2020

Senior Strategisch Communicatieadviseur

In deze rol gaf ik (strategisch) communicatieadvies en maakte ik beleid op diverse dossiers voor collegebestuur en ambtelijke organisatie met focusgebieden: participatie, economische zaken, dienstverlening, ruimtelijke ontwikkeling, project Duidelijke Taal en interne communicatie. Woordvoering was een dagelijks onderdeel van mijn werk.

Ervaring als strategisch communicatieadviseur in Alphen aan den Rijn
2008 – 2012 en 2020 – 2021

Hoofdredacteur bij Commando DienstenCentra

Eindverantwoordelijk voor interne media (intern magazine en intranet). Opdracht: creëer meer samenhang  en structuur in de middelenmix. Met als doel de effectiviteit van de boodschap te vergroten.

Ervaring als hoofdredacteur bij ministerie van Defensie
2006 – 2008

Senior Adviseur Interne Communicatie, Corporate Communicatie

Eindverantwoordelijk voor interne media. Opdracht: bereid medewerkers voor op de veranderingen in de postmarkt en creëer bewustwording dat beweging van procesgerichte naar marktgerichte organisatie noodzakelijk is.

Ervaring als senior intern communicatieadviseur bij PostNL
1998 – 2006

Meer weten?

Check mijn LinkedIn voor meer informatie. Een CV is op aanvraag beschikbaar. Stuur een berichtje via het contactformulier, of een e-mail naar Danielle@GeDaanCommunicatie.nl.