Werkervaring en referenties

Een greep uit het werkverleden

Met GeDaan Communicatie breng ik veel kennis ervaring mee. Die heb ik opgedaan bij zowel de overheid als commerciële bedrijven. Lees hieronder meer over mijn werkervaring en referenties.

Communication Manager

Tijdens de coronaperiode heb ik diverse activiteiten opgepakt. Zoals het schrijven en uitvoeren van een crisiscommunicatieplan, opstellen  social mediastrategie, uitvoeren interne & externe nieuwsbrief en een communicatiekalender.

Ervaring als Communication Manager Farm Frites

Senior Corporate Communicatieadviseur

Bij de stafafdeling Communicatie was ik eindverantwoordelijk voor het versterken van de positionering. Ik vertaalde strategie en beleid door naar krachtige verhalen voor interne en externe doelgroepen. Resultaat: positionering versterkt en de relatie met corporate stakeholders vergroot.

Ervaring als senior corporate communicatieadviseur bij Eneco

Senior Strategisch Communicatieadviseur

In deze rol gaf ik (strategisch) communicatieadvies en maakte ik beleid op diverse dossiers voor collegebestuur en ambtelijke organisatie met focusgebieden: participatie, economische zaken, dienstverlening, ruimtelijke ontwikkeling, project Duidelijke Taal en interne communicatie. Woordvoering was een dagelijks onderdeel van mijn werk.

Ervaring als strategisch communicatieadviseur in Alphen aan den Rijn

Hoofdredacteur bij Commando DienstenCentra

Eindverantwoordelijk voor interne media (intern magazine en intranet). Opdracht: creëer meer samenhang  en structuur in de middelenmix. Met als doel de effectiviteit van de boodschap te vergroten.

Ervaring als hoofdredacteur bij ministerie van Defensie

Senior Adviseur Interne Communicatie, Corporate Communicatie

Eindverantwoordelijk voor interne media. Opdracht: bereid medewerkers voor op de veranderingen in de postmarkt en creëer bewustwording dat beweging van procesgerichte naar marktgerichte organisatie noodzakelijk is.

Ervaring als senior intern communicatieadviseur bij PostNL

Referenties

Meer weten?

Een CV met meer informatie over mijn werkervaring is beschikbaar op aanvraag. Mail me of stuur een berichtje via het contactformulier.